Perfect Pay

Eerlijk, betrouwbaar, professioneel

Interim en Consultancy

Bij Perfect Pay Consultancy kunt u terecht voor een tijdelijke invulling van uw vacante positie terwijl wij u helpen met het vinden van de passende kandidaat. Tevens voorziet Perfect Pay  Consultancy ook in het begeleiden van en het verzorgen van uw verbeteringsprocessen

Recruitment

Perfect Pay heeft met haar jarenlange ervaring op het gebied van salarisadministratie een oog voor talent en het invullen van uw vacature ontwikkeld. Wij helpen u aan het talent, passend bij uw bedrijfscultuur, waar u naar op zoek bent. 

Binnenlandse en grensoverschrijdende salarisadministratie

Perfect Pay verzorgt uw nationale, grensoverschrijdende en internationale salarisadministratie. In huis én op locatie. Uw administratie bevat schaduw verloningen, 30% regelingen, Split payroll constructies, A1 verklaringen of andere bijzondere beloningsconstructies? Dit is voor Perfect Pay geen enkel probleem. Wij hebben  jarenlang ervaring op dit gebied.

Global payroll management

Ook voor uw buitenlandse administraties zowel binnen als buiten de EMEA regio hebben wij een passende oplossing met ons zgn. Global Payroll Management. Met onze deskundige en service gerichte partners in het buitenland nemen wij u de last uit handen en richt u zich op uw core business.

Geinteresseerd ?

Wij komen graag, vrijblijvend bij u langs om u verder toe te lichten over onze diensten.

Wie zijn wij ?

 OVER ONS

Met ruim 20 jaar ervaring in (internationale) salarisverwerking, werving en selectie en project management en een scherp oog voor de quick wins en  uw belang hebben wij bij talloze bedrijven en instanties van onze toegevoegde waarde voorzien. 

Onder andere NN-Group, TESLA Motors, ROBECO, DHL, APMTerminals, GARCIA Jeans, DAMCO international, NIBC en Burger King, hebben naar volle tevredenheid, van onze diensten gebruik gemaakt.

Sinds 2008 zijn wij ingeschreven in het NIRPA register. Door het jaarlijks behalen van de vereiste PE punten verzorgt en onderhouden wij onze vaktechnische kennis. 

In 2016 zijn wij (mede) verantwoordelijk voor de kwaliteits impuls  en digitalisatieproces  van de salarisadmnistratieve vakopleidingen bij de Associatie voor Praktijkexamens geweest. 

 

Contact

0031(0) 76 2045450

info@perfectpay.eu


Social Media